Construcció de la botiga GrowShop Online JardinUrbano

Construcció

Aquesta vegada ens ha tocat construir una botiga en línia amb e-commerce i CMS. L’estructura interna depèn de WordPress amb el que ens garantim un codi net i estructura interna adaptada per al posicionament.

Necessitats

Les necessitats no són molt excessives en aquest tipus de botigues de manera que amb WooCommerce serà mes que suficient per administrar la botiga perfectament i de portar un control total de les comandes, vendes, visites i estoc. Tot el necessari per a l’administració d’una botiga online amb menys de 10.000 productes.

Disseny del web

El disseny de la botiga no s’ha modificat respecte a la distribució que ofereix WooCommerce encara que si s’ha utilitzat un aspecte visual que afecta tot el lloc web amb un ample complet oferint una visió més àmplia i moderna comparada amb les antigues webs tipus box ( en caixa).

Els menús i la capçalera

Es va optar per crear 2 menús. Un menú superior per per al carret i inici de sessió era in-negociable en una botiga en línia. Just a sota d’aquest es troba la capçalera que contén el logotip de l’empresa a la banda esquerra i un selector de categories de producte a la dreta a manera de menú per facilitar la navegació (veure captura de pantalla)

captura de pantalla de cabecera jardín urbano

El menú inferior i el peu de pàgina

En algun lloc calia posar el menú del lloc web amb el blog (si n’hi ha), els termes i condicions, el qui som, contacte, etc … Triem el peu de pàgina per afegir aquest menú (veure captura de pantalla del footer) ja que no és tan important en una botiga.

Captura del pié de página de Jardín Urbano Biz

La pantalla principal i les ofertes

Com no podia ser menys en una botiga hi ha ofertes, productes destacats, novetats … La pantalla principal de la web és sense cap dubte un dels millors llocs on oferir aquests productes. Així que la distribució a la pàgina principal (home) ofereix un petit slider que pot oferir qualsevol tipus d’informació que consideri l’administrador del web i just a sota hi ha els darrers productes afegits (novetats) i un enllaç a la pàgina d’ofertes i productes destacats

Captura de pantalla del slider de la pantalla principal

Ja no es pot veure el disseny més enllà de les captures de pantalla perquè el domini va canviar de nom i no és públic

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content