Construcció i disseny

La construcció de la web va ser relativament ràpida. Unes 10 hores de treball entre pujar el CMS al hosting, configurar el WooComerce en Mode Catàleg i crear les categories de la botiga i el blog.

La Construcció

Les pàgines creades per al lloc web vehiculocomercial.com que funciona amb WordPress i WooCommerce no han estat moltes. Únicament s’han creat les pàgines de contacte, qui som (empresa), l’home i 2 formularis.

Els Formularis

Es van crear 2 formularis a petició del client “Vehicle d’entrada” on els clients poden sol·licitar la compra d’un cotxe oferint el seu vehicle com a entrada per baixar el cost i “vehicle a demanda” perquè els clients exposin el vehicle que desitgen.

El Disseny

En les últimes web es que hem estat creant hem apostat per l’ample complet (full width) perquè ens sembla més modern i menys carregat. L’aposta més segura darrerament ha estat utilitzar una capçalera amb dos menús i un altre menú a la part baixa del lloc web (peu de pàgina o footer) encara que en aquesta ocasió s’ha prescindit d’aquest últim menú (veure captures de pantalla)

Menús, logo i colors

El menú secundari s’ha situat a la part superior, just a sobre del logo i el menú principal. Pel que fa als colors … han estat elegits colors platejats, blaus, blancs i grisos, uns colors molt semblants als colors dels més utilitzats en els vehicles.

La Seguretat

El lloc web no té en això moment un certificat SSL per oferir URL ‘s segures HTTPS però tampoc ho necessita ja que les vendes no es realitzen en línia i no es almecenan dades de clients. Totes les dades s’envien i reben mitjançant correu electrònic.

S’ha implementat seguretat a la web per evitar i hackeo del mateix i garantir el seu funcionament davant de possibles atacs malintencionats amb un tallafocs i altres mesures de seguretat al servidor davant d’atacs de força bruta.

La web vehiculocomercial.com ja no està disponible

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content