Bloc general

¿Què és un Bloc? Descripció de Wikipedia aquí

Obtingui el seu propi bloc personal

El seu bloc web (blog) és un lloc en el qual pot compartir els seus pensaments amb altres persones mitjançant text, imatges i fins i tot vídeos.

Bloc al seu lloc web

El seu bloc pot formar part d’un lloc web més gran, per exemple, pot estar al costat d’una galeria. El bloc pot igualment generar el contingut principal de la seva pàgina principal. En seleccionar One.com com el seu proveïdor d’allotjament web, obté les oportunitats necessàries per dur a terme les seves idees amb un bloc personal a Internet i crear publicacions que destaquin de la resta al bloc.

¿Diari en línia o finestra de visualització creativa?

Podeu utilitzar un bloc com un diari en línia, una finestra de visualització creativa o una oportunitat perquè els seus amics i família participin en la seva vida. Les opcions són pràcticament infinites; únicament és la seva pròpia imaginació la que limita el que un domini i un bloc poden fer per vostè.

Creeu fàcilment un nombre il·limitat de blocs

Tots els espais web de One.com incorporen un sistema de blocs fàcil d’utilitzar que es pot utilitzar per crear un bloc. Fins i tot pot crear tants blocs com vulgui. Disposar de diversos blocs pot suposar un avantatge, per exemple, si té un bloc sobre diferents temes o desitja crear un bloc en el seu domini per a altres membres de la seva família.

Convideu altres persones a unir-se al seu blog

Una funció d’invitació integrada en l’espai web li permet convidar els seus amics, familiars i col·legues a participar i contribuir amb comentaris o publicacions al bloc. Així mateix, pot seleccionar lliurement els permisos que desitja concedir a cada un dels usuaris del bloc. D’aquesta manera, manté el control sobre el contingut que apareix al bloc, al mateix temps que crea una bona base per convertir el seu bloc en un punt de trobada social i personal.

Inici senzill

La creació d’un bloc de One.com és senzilla. Hem elaborat una guia que li permetrà començar a utilitzar-se fàcilment. Sempre pot posar-se en contacte amb el nostre servei tècnic si té alguna pregunta. Intentarem ajudar amb tots els temes relatius als bloc i les galeries One.com ofereix.

Poden utilitzar el formulari de contacte per enviar un missatge des d’aquí …

Skip to content