Re-Disseny de GuideSpainRussia.Com Turisme Rus a Espanya

És una empresa creada el 2004 amb seus a Barcelona i Madrid que dedica els seus esforços a la comunicació publicitària entre empreses russes i cercadors russos, recomanant els seus clients (anunciants) i els seus serveis. El seu guia és un portal directe entre usuaris espanyols i russos (tradueixen els anuncis a rus) i les empreses o productes dels seus anunciants.

Els visitants de la seva web busquen la millor informació per tal de venir de viatge, estudiar, o establir a Espanya la seva segona residència. Són un mitjà molt popular per als russos.

Disseny de guidespainrussia.com

El disseny no es va tocar pràcticament en res. Era un lloc web construït amb WordPress però amb una plantilla gratuïta i amb un plugin de SEO lent i mal configurat. Així que el meu treball va consistir a reparar, actualitzar i treure / posar alguns codis per mostrar o treure informació sol·licitada pel client.

Estructura de guidespainrussia.com

L’estructura era confusa. D’una banda era la de wordpress però sense url ‘s amigables, els idiomes s’establien al final de la url i les empreses estaven en una taula de mysql creada per un plugin gratuït que era poc versàtil. Es migaron totes les empreses a publicacions especials i en lloc d’utilitzar l’automatització de pagaments del connector es va utilitzar un mètode de registre com a membre “membership”

Colors de guidespainrussia.com

Els colors són evidents en aquest tipus de pàgines web que representes països i / o banderes perquè en la majoria d’ocasions adopten alguns d’aquests colors o tots ells.

Els colors escollits van ser el blau, el vermell, el groc verdós (s’usa molt poc), el blanc i el negre.

Vista Final del web modificada

Web tancada actualment.

Captura de pantalla de guidespainrussia.com

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content