L’etiqueta meta keywords no està obsoleta, és cert que Google no la utilitza per al posicionament però que Google no la utilitzi no vol dir que estigui obsoleta ja que si la utilitzen altres cercadors i la tenen en compte per mostrar els seus resultats i el mateix Google també els pot llegir per entendre millor de què parla una pàgina web (encara que no en feu un el posicionament) i per aquests motius convé aprofitar-la.

L’etiqueta meta-keywords

És una meta-etiqueta que s’escriu dins de la secció d’una pàgina web amb un contingut d’unes 6 o 12 paraules (keywords) separades per comes per a indicar al cercador quines són les paraules principals d’aquesta pàgina web en concret.

El problemaetiqueta-meta-keywords

Molts van utilitzar aquesta funció per alterar els resultats en els cercadors i aconseguir les primeres posicions amb tècniques back hat seo (tècniques de barret negre que no trobaràs aquí) i en poc temps les primeres pàgines de resultats de Google estaven plenes de pàgines que no mostraven la informació que l’usuari buscava perquè apareixien pràcticament amb qualsevol paraula clau.

Durant un temps relativament curt (ho van solucionar ràpid) va ser molt difícil trobar els resultats buscats a Internet i els cercadors van pensar solucions per eliminar les pàgines que no mereixien estar en les primeres posicions per qualitat creant nous algoritmes de penalització i aplicant certs filtres perquè cada un estigués on havia d’estar segons els seus patrons de qualitat i contingut.

La decisió de Google

L’etiqueta meta keywords està obsoleta des de 2009 perquè google va decidir que no la tindria en compte en el posicionament; estem d’acord que el cercador de Google INC és el més famós i utilitzat del món però no és l’únic cercador que existeix i no tot s’acaba a Google.

Repercussió de la notícia

Molta gent arran d’aquesta notícia sumat a la pèrdua de temps que suposa crear una etiqueta meta keywords per a cada URL del web va deixar d’utilitzar aquesta característica.

Vaig a donar una dada que molts saben però altres ignoren …

Avui dia el 90% dels cercadors que existeixen a internet tenen en compte la meta etiqueta keywords per al posicionament

Llavors … el que passa és que les webs que utilitzen l’etiqueta meta keywords no es beneficien d’ella en els resultats del cercador Google però guanyen força i són més ben posicionades en molts altres cercadors que altres webs que han deixat d’utilitzar-les.

etiquetas meta html para mejorar el posicionamiento SEOPercentatges

Està clar que si Google i Bing no tenen en consideració les meta keywords i que són les més utilitzades amb un 95% mundial, que estem treballant per guanyar posicions només en aquest 5% que s’aconsegueix en altres cercadors, però l’objectiu és seguir millorant i aconseguir arribar a la primera posició en tots els cercadors, al 100%, no al 95%

Tot i això, aquest 5% és global i pot ser major en altres països; M’explicaré … A Espanya el cercador rei és Google amb un 97-99% d’usuaris però a Rússia el cercador més utilitzat és Yandex, això vol dir que en certs països podem guanyar molt més que un 5% millorant el posicionament de les nostres pàgines web optimitzant utilitzant l’etiqueta meta-keywords.

Conclusió

És millor utilitzar la meta etiqueta keywords sempre que sigui possible per lluitar amb les mateixes armes en TOTS ELS CERCADORS i no només a Google

Com s’utilitza l’etiqueta meta-keywords

Cal escriure una meta etiqueta dins de la secció ex:

name=”keywords” content=”meta, keywords, guia, manual, consell, recomanació, millorar, seo” />

Si teniu algun dubte o pregunta podeu trucar directemente a l’expert a 677.25.70.46 o enviar-li un missatge amb el FORMULARI DE CONTACTE i respondrà a la major brevetat possible.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content