Contratar hosting destacadoAquests darrers anys molts dels hostings especialitzats i compartits han pujat considerablement els seus preus. De vegades pensem que per ser més car és millor, però aquesta afirmació està molt allunyada de la realitat. Pel que fa als allotjaments compartits hem estat provant diverses opcions, algunes escollides per nosaltres i d’altres pels nostres clients.

El primer és el primer

En primer lloc, vam estar recomanant un hosting (One.com), tenia un servei d’assistència per xat i era econòmic, però actualment encara que han millorat una mica en estabilitat, la veritat és que en preus s’han triplicat. De manera que decidim buscar un altre allotjament compartit com a alternativa per als nostres clients.

La recerca de hostings

Després de cercar i cercar hem arribat a una conclusió que fa possible escriure aquesta publicació. Resulta que BanaHosting no ha pujat els preus aquests darrers anys ia més ha millorat considerablement i si parlem d’un pla destacat, sens dubte és el pla Professional, ja que ofereix servidors als Estats Units ia Europa per 6.95$ al mes amb discos SSD de alacenament il·limitat, ample de banda il·limitat, correus il·limitats,…

Límits

Els únics límits són els nodes (quantitat darxius que es poden emmagatzemar) i la memòria ram que en aquest moment és de 6Gb i tenint en compte que amb 1 o 2 Gb és més que suficient per a una botiga online amb vendes moderades és més que suficient i fins i tot per allotjar diversos llocs web al mateix allotjament.

Si us interessa contractar aquest hosting has de saber que pots triar pagament mensual, trimestral, anual i fins i tot per diversos anys, opció que no t’ofereixen altres hostings com One.com que com a màxim ofereix pagament anual.

Nosaltres només trobem un inconvenient… No tenen xat, el suport es fa mitjançant tiquets i encara que són força ràpids no ho és tant com parlar des d’un xat. Tot i així ho recomanem per a projectes nous i per a professionals.

Per a botigues de grans volums o internacionals seria més adequat un pla de Hosting Dedicat des de 159$/mes

Contratar hosting recomendadoConclusió

De manera que en conclusió és un hosting que recomanem i que pots contractar clicant a l’anunci o al següent enllaç: https://manage.banahosting.com

 

 

 

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content