En aquesta ocasió presentem el nou disseny adaptat per a Agència Matrimonial Volga i dissenyat per SIAICA Solucions Informàtiques per a ser totalment responsive i SEO friendly

El Projecte Agència Matrimonial Volga

El Problema

El projecte va començar per la necessitat de re-estructuració de les entrades de porfoli que estaven ordenades per rangs d’edats; cosa que era contraproduent per al SEO i la indexació ja que les entrades canviaven de categoria molt sovint. El web va ser creada el 2004 amb WordPress per un programador freelance Rus amb una plantilla gratuïta amb un tipus d’entrades no estàndard en la secció portafoli (portafoli). Rebutgem aquest tipus d’entrada personalitzada amb dues columnes que deixaven una foto a la columna esquerra i tota la informació a la columna dreta; fent que els textos i les fotos fossin molt llargues en alçada arribant al punt de posar les fotos una sobre l’altra en una mida de 300px d’ample.

La Solució

La solució va ser migrar totes les entrades del portafoli a categories ordenades per rangs de dates de naixement, d’aquesta manera l’únic que cal fer cada any és canviar el nom de la categoria i sumar un any a cadascuna, sent molt més còmode canviar els títols d’unes desenes de categories de canviar de categoria milers d’entrades.

Diisseny

Després vam crear un template al gust del client amb una fila de 2 columnes (foto a l’esquerra i text a la dreta) i una altra fila d’amplada completa sota la foto amb informació addicional i galeria fotogràfica amb efectes lightbox.

Estructura de les entrades

Després del canvi de les entrades de portafoli a categories es va canviar l’aspecte donant-li un toc daurat que combinava a la perfecció amb el nou logo també amb detalls daurats.

Nou disseny i maquetació de agenciamatrimonialvolga.com

Un cop teníem l’aspecte decidit vam crear els css d’estils per a impressió i 4 versions responsive, mostrant el contingut (sense vídeos) fins i tot en els dispositius mòbils no tàctils com els antics Nokia N amb navegadors de 120px.

Es va crear una nova pàgina principal i es van tornar a maquetar les pàgines d’opcions, com funciona i el formulari de contacte a més d’augmentar la seguretat de la web per evitar possibles intrusions d’hakers que vulguin robar o destruir el treball realitzats.

Captura de pantalla del nou disseny d’Agència Matrimonial Volga

caputra-pantalla-web-agencia-matrimonial-volga[1]

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content