Nous Creadors és una botiga pensada per vendre art i peces úniques

Aquest web construïda des de 0 amb la idea inicial del client és una botiga on els nous creadors d’art i peces úniques puguin vendre els seus productes en aquest lloc web.

Disseny

El disseny i la composició de la web ha estat adaptada a petició del client que va integrar un logo molt original anomenat Iru, un simpàtic ninot molt manetes que crea tot tipus d’objectes d’art. Iru va ser dissenyat pel client i Javier Quirós el va crear en 3D, hi va afegir volum i textura.

Estructura

L’estructura interna (com sempre) és neta i fàcil de llegir pels spider-bots per ajudar a una millor indexació i posicionament natural. A més s’ha creat s’estructura en 3 idiomes Castellà, Català i Anglès. Els venedors poden triar l’idioma preferit en la seva secció d’administració però els productes només es poden introduir en 3 idiomes i administrar les existències, comandes (ordres) i informes de vendes.

Colors

Els colors escollits estaven condicionats pel color de les antenes del ninot utilitzat pel logo (Iru), així doncs només quedava un color a escollir. Al final els colors escollits van ser el blanc, el negre, el taronja i el blau i tonalitats d’aquests.

Vista Final del web Nous Creadors

Per veure el disseny de Nous Creadors pots accedir al lloc web actiu: http://www.nouscreadors.com/

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content