Projecte del Disseny web Tourism Today

El Projecte va començar com un portal per connectar diferents subdominis (6 webs separades per a cadascuna de les comunitats d’Espanya) connectades a una única web multisite.

Es pretenia connectar Barcelona (ja existent) amb llocs de turisme i publicitat dels negocis de Barcelona amb altres 5 seccions (per a crear) Comunitat Valenciana, Madrid, Costa Brava, Costa del Sol i Andalusia.

Concebem un disseny amb un slider de fotos, una per a cada secció i un menú central amb les seccions esmentades en dues columnes de 3 files seguit d’un altre slider amb efectes css en 3D format cub amb puzle que mostraven fotos de zones turístiques canviant el seu text en la part superior ..

El web carregava en menys de 3 segons amb una connexió de 3Mb (384kb / s aprox.) Amb fotos 720p comprimides amb gzip mitjançant l’arxiu .htaccess i utilitzant la memòria cache els temps milloraven encara més

Disseny Web de la web Turism Today per Carlos Ruiz Zaragoza

Diseño de Turism Today por SIAICA Soluciones Informáticas - Captura de Pantalla

El web ha quedat suspesa perquè no es va crear contingut i no es van trobar patrocinadors per a les 5 seccions restants i finalment només ha quedat activa la secció de Barcelona amb més de 3.000 entrades fins al moment

Espanya coneguda per la seva història, art, curses de braus, flamenc, platges i tantes hores de sol a l’any. les seves ciutats, i fins i tot els més perduts enclavaments, alberguen monuments d’excepcional valor històric i artístic, sense esmentar els extraordinaris paratges naturals amb què aquesta vella península compte.

A Espanya trobem climes i paisatges que recorden punts molt remots del continent europeu o fins i tot de l’africà, res estrany si considerem que només està separada de l’Àfrica per l’Estret de Gibraltar. Però el més especial és que tots aquests contrastos els trobem de vegades en una molt reduïda àrea, com és el cas de la província de Granada, que tot i comptar amb el pic més alt de la península, el Mulhacén, cobert de neus perpètues , es troba molt al sud, a la costa Mediterrània davant l’Àfrica. Això ens pot donar una idea de com en a escassos quilòmetres passem de paisatges alpins a paisatges africans.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content