DISSENY DE REFORMES BAVIL PER SIAICA

Reformes BaVil és una empresa de reformes de tot tipus … obra, pintura, electricitat, lampisteria i arquitectura.

Dedicats a l’les reformes integrals (fins i tot insonoritzacions) especialitzats en impermeabilització de teulades i qualificats per cobrir íntegrament la totalitat de les necessitats d’una reforma.

El Disseny

El disseny de la web va ser d’ample complet per aprofitar la totalitat de la pantalla en tots els disositivos, de manera que es va crear una web 100% responsive amb el menú amunt una sliden a la pàgina principal i el contingut entre el menú i el footer

L’Estructura

L’estructura interna triada va ser la de WordPress pel seu codi net i clar, a més d’estar molt ben optimitzat per als motors de cerca en relació amb el posicionament.

Es va crear un sol menú superior i un sidebar al peu de la pàgina. Tot el contingut es mostrava entre el menú superior i el sidebar inferior amb un bloc de categorizar que disposa d’un sidebar lateral amb la llista de categories del bloc.

En principi es van crear 2 categoria en el bloc principal. “Consells i Cursos” i “Treballs Realitzats”. La idea era publicar consells de manteniment i cursos simples per fer nyaps a casa en la categoria “Consells” i publicar els treballs especials realitzats amb fotos d’abans i després en la categoria de “Treballs Realitzats”.

Els Colors

Els colors escollits per la meva van ser blanc, negre, taronja (maó) i blaus.

Vista Final del Disseny

Podeu veure el disseny de reformes BAVIL en la captura de pantallaDiseño de Reformas BaVil Masnou por SIAICA Soluciones Informáticas de Carlos Ruiz Zaragoza

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut