CochesN – Cotxes NicolauDiseño de CochesN compra venta de coches en www.comprar-coches.es

Compra / Venda de cotxes i altres vehicles de segona mà

Disseny

El disseny i la construcció d’comprar-coches.es va ser relativament senzilla. Es va usar un aspecte ja creat anteriorment perquè l’important era millorar el posicionament de l’antiga web que constava únicament d’una sola pàgina, la qual contenia tot. La informació del que feien, els productes, serveis, formulari de contacte … Absolutament tot estava en una única pàgina principal, cosa que era molt dolenta per al posicionament, ja que una páigna només pot tenir un títol, una descripció i un títol secundari H1 que són les dades principals en què es fixa un cercador per indexar una uRL en els SERP ‘s.

Si l’objectiu era millorar la visibilitat el web necessitava més pàgines i que cadascuna tingués un títol i una descripció diferents, d’aquesta manera els resultats oferts pels cercadors serien més nombrosos. És fàcil d’entendre … Si tens una pàgina amb un títol i una descripció que apareix a internet en buscar certa paraula clau tens x visites però si tens centenars de pàgines a la teva web amb la informació diversificada entre elles, cadascuna amb el seu títol i descripció independents (i no repetides) és molt més probable que un usuari es trobi resultats que portin al lloc web.

Estructura

Al final es van crear 7 pàgines i un bloc. La idea era que cada setmana es publiqués una entrada al bloc perquè continués augmentant el nombre de pàgines de la web i seguís millorant la visibilitat i el posicionament del lloc. Les publicacions podrien ser qualsevol cosa de qualsevol categoria relacionada amb la compra venda de cotxes. Per exemple consells per a la conservació dels pneumàtics o de la pintura d’un vehicle perquè tingui més valor en cas de la seva venda o simplement els cotxes venuts amb comentaris i valoracions dels compradors; Qualsevol cosa que sigui un contingut original i es pugui categoritzar.

Colors

Els estudis diuen que un web amb tonalitats de més de 4 colors obté més abandonaments que webs amb 3 o 4 colors com a màxim

Els colors van ser triats pel client i només es van triar 4. Com el blanc i el negre són necessaris i només es pot triar 4 colors … com complementaris es va triar el marró i el blau. Es va compondre el menú en blanc sobre fons vermell i el fons de la web amb un degradat blau de blau cel a blau pastís. El contingut del web es va escriure amb lletres negres i fons blanc amb els enllaços en blau.

Vista del disseny final

El lloc web ha estat suspès per motius desconeguts després de 2 anys. Encara que durant un any i mig va estar entre els resultats de la primera pàgina de Google amb la recerca “Compramos Coches”.

Si desitgen un lloc semblant poden contactar amb nosaltres amb el formulari de contacte de SIAICA Informàtica General a Montgat.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content