Térmes i condicions – SIAICA Solucions Informàtiques

REPARACIONS:

El client serà informat en tot moment dels costos de les reparacions. Si un pressupost supera els 100 € tant en materials com en mà d’obra informarem per endavant al propietari per obtenir el vistiplau (aprovació) a la reparació o servei.
Un cop reparat un equip informarem al client per lliurar-lo en el seu domicili gratuïtament durant els primers 30 dies posteriors a la reparació; un cop transcorreguts els primers 30 dies, poden ser facturats costos addicionals a raó d’1 € al dia per costos d’emmagatzematge.
No es lliuraran equips si no s’abona la totalitat del cost de la reparació.

TARIFA PLANA REPARACIONS A DOMICILI:

El preu de la tarifa plana en les reparacions a domicili és de 45 € en concepte de desplaçament i molèsties; Si fos necessari un servei extern es lliuraria factura d’aquest treball al client.

COMPONENTS:

Els components d’equips nous o reparacions que sobrepassin els 150 € es cobraran per endavant. En cas de sol·licitar o necessitar l’actualització o recanvi de components de l’equip es lliurarà una factura externa (nosaltres no venem components). Totes les factures reflectiran l’IVA del 21%.

SERVEIS DE DISSENY, PROGRAMACIÓ O SEO:

Els serveis de programació i disseny de webs o posicionament SEO seran facturats en acabar el mes en curs a excecpión dels Bons per a Empreses de 4 hores / setmana que es facturarà el 50% per avançat.

Declaració de privadesa i protecció de dades:

Les dades personals i correus electrònics rebuts estan inclosos dins la declaració de privacitat d’usuaris de SIAICA Informàtica. La informació no serà venuda, compartida, o llogada a tercers. SIAICA Informàtica no recopila la informació dels visitants i usuaris que visiten el lloc web. No fem servir cap cookie.

SIAICA Soluciones Informáticas Carlos- Términos y Condiciones

TERMES I CONDICIONS – DECLARACIÓ DE PRIVADESA – PROTECCIÓ DE DADES

 

Copyright © Informació legal i facturació “COMERSITES S.COOP.MAD