Qui Som

SIAICA neix el 2012 fundada per experts en noves tecnologies , especialitzada en disseny, programació i reparació, localització d’avaries, solucions a mida per a problemes específics.

Aquesta aventura és fruit de la frustració amb la qual la majoria d’usuaris o empreses es troben a l’hora de trobar un servei tècnic de qualitat, en el qual la majoria dels casos el cost associat està sobredimensionat.

Com pensem millorar el servei als clients?

 • Proporcionant un servei proper, especialitzat i professional.

Posem dos exemples en els quals volem reparar un ordinador antic de fa 10 anys… :

 1. En un servei normal vostè hauria de desplaçar-se amb el seu equip al taller més proper, amb el perill d’un mal transport i en conseqüència més errors. Hauria de deixar l’equip i tornar un altre dia a recollir-(normalment no menys de 3 o 4 dies … de vegades fins i tot molt més)
 2. Esperar un tècnic al seu domicili que només per obrir la caixa i dir que no té solució et clava 60 € i recomanen comprar una altra màquina.

En la majoria dels casos amb el vell equip reparat tindríem suficient per complir amb la nostra tasca però són empesos a realitzar un desemborsament major únicament per no disposar de peces de recanvi o per què la política de l’empresa no permet reparar amb peces de segona mà ; en SIAICA disposem d’un electrònic que restaura equip de segona mà canviant els components electrònics més vulnerables i deteriorats i canvia els connectors danyats deixant les plaques pràcticament noves donant un ampli ventall de reparacions a baix cost que en un altre lloc no és possible trobar.

Coneixements Tècnics

 • Hardware 80%
 • Optimització de Sistemes 95%
 • Electrònica 60%
 • Solucions Informàtiques 95%

Disseny i Programació

 • Programació Web 75%
 • Estructura 90%
 • Disseny 65%
 • Estils CSS 75%
 • Estratègia SEO 70%

A SIAICA Informàtica volem trencar aquest mite i proporcionem serveis assequibles a domicili, si és possible reparem l’avaria in-situ (en el lloc), amb el que el client guanya comoditat, temps i diners.
El nostre objectiu és clar: resoldre problemes tècnics en el menor temps possible i amb el menor cost, no només econòmic sinó també ecològic.
No només reparem avaries informàtiques, també realitzem projectes externs relacionats amb les noves tecnologies, electrònica, xarxes, línia de suport tècnic a empreses i un llarg etc.

 

 

Sigui quin sigui el problema en SIAICA estem encantats en oferir solucions a la seva mida.

Què fem

A la nostra empresa SIAICA Solucions Informàtiques Carlos Ruiz Zaragoza disposem d’un Enginyer Tècnic en Programació i reparació / optimització de sistemes informàtics i d’un electrònic informàtic que pot reparar l’electrònica d’ordinadors portàtils, tablets, smartphones i consoles, a més de proporcionar solucions informàtiques de la manera més eficient per a qualsevol tipus de problema que pugui sorgir … Des reparacions d’ordinadors de sobretaula i ampliacions a dissenys de pàgines web i SEO natural treballant braç a braç amb els nostres clients per obtenir la millor estructura i posicionament web i reduir així la necessitat de configuració SEM (publicitat de pagament).

 • Si té un ordinador vell i inestable … l’electrònic pot diagnosticar si té solució sense compromís i si no podem muntar ordinadors nous amb les mateixes prestacions que les millors marques ia menor cost.
 • Si necessita un web per la seva empresa, canviar la seva antiga i obsoleta web o millorar el seu posicionament nostre programador pot ajudar a millorar el SEO del seu lloc web de forma natural (white-seo)  i sense risc de ser penalitzats per efectuar pràctiques considerades com a trampes (black-hat-seo)

Si necessiten ajuda poden contactar per email (a dalt a l’esquerra d’aquesta web) o omplir el nostre formulari de contacte i el cridarem gratuïtament si ens proporciona un telèfon de contacte.

Atenció al Client de 10:00h a 22:00h 677.25.70.46
Si no podem contestar tornarem la trucada en menys de 24 hores fins i tot festius

El meu Nom:

Carlos Ruiz Zaragoza

Empresa:

SIAICA: Solucions Informàtiques Carlos

Ubicació del Taller:

Carrer Santa Victòria 36, Montgat

Dirección del Taller: Montgat, Calle Santa Victoria 36, Barcelona

Últims Treballs

Lenguajes de Programación Descriptiva HTML y CSS

Lenguajes de Programación Descriptiva HTML y CSS

EL HTML es el principal lenguaje de programación para diseñar sitios web de forma profesionalAntes de nada quiero decir que hay miles de formas de hacer una página web, un bloc de notas, convertir un Powerpoint o crear un archivo SWF Flash. Ninguna de estas opciones...

Lenguaje de programación PHP

Lenguaje de programación PHP

El lenguaje de programación PHPEl lenguaje de programación PHP es el más famoso del mundo porque con el se puede no solo construir una página web totalmente dinámica sino también multitud de aplicaciones que se ejecuten a nivel de servidor; me explicaré mejor; cuando...

Diseño del Proyecto Turims-Today.Com

Diseño del Proyecto Turims-Today.Com

Proyecto del Diseño web Turism-Today.ComEl Proyecto empezó como un portal para conectar diferentes subdominios (6 webs separadas para cada una de las comunidades de España) conectadas a una única web multisite.Se pretendía conectar Barcelona (ya existente) con lugares...

Diseño y SEO del Proyecto WorldCampus.Center

Diseño y SEO del Proyecto WorldCampus.Center

Proyecto de Diseño de la web WorldCampus.CenterNombre de la Empresa: Centro de Formación World CampusUbicación: Mollet del Vallés (BCN)Dirección: Carrer Anselm Clavé, 146, 08100 Mollet del Vallès, BarcelonaCompramos un dominio PREMIUM (.center) por 24 euros:...